Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Hej från Liv

Liv-Mitt_yogaliv

Hej! Jag heter Liv. Jag är småbarnsförälder och jag gillar yoga. Här på bloggen Mitt yogaliv kommer jag dela med mig av min vardag, min yoga, och mina tankar om livet och föräldraskapet. Det känns läskigt, pirrigt och samtidigt väldigt spännande. Finns det fler småbarnsföräldrar och yogautövare där ute? Hur får ni yogan att bli en del av vardagen och en del av livet? Det är inte alltid så lätt tycker jag.

När jag yogar gör jag oftast det för att komma ner i varv efter en lång dag på jobbet eller en stökig kväll här hemma. För det mesta yogar jag just hemma, antingen när barnen har somnat och lugnet äntligen lagt sig, eller tar jag tillfället i akt i de vardagliga stunderna och yoga lite där jag står helt enkelt. En krigare här, en triangel där och så savasana när jag inte orkar något annat. Det händer dock även att jag går på yoga live, antingen på något på gym eller i en yogastudio och så har jag en dröm om att åka på yogaretreat till Indien, eller kanske Bali, ja i alla fall något härligt exotiskt land.

Hoppas du vill hänga med på mitt äventyr; med yoga, jobb, vänskap, trotsiga barn, kärlek och allt annat som händer när en är mitt i livet! /Liv

SparaSpara

Tags : yogaserie

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.