Mitt yogaliv
Yoga World
Bakom kulisserna

Hej från Marie & Nellie

Nellie-Rolf_Marie-Ledendal_Mitt-yogaliv

Hejsan! Marie och Nellie här. Idag är det vi som har skapat karaktären Liv och Mitt yogaliv som skriver. Idén om en yogaserie föddes för flera år sedan men det var först sommaren 2015 som den började ta form och ett halvår senare föddes huvudkaraktären Liv. Vill du se hur det hela började så hittar du alla tidigare inlägg här.

Det har varit många turer sedan starten; å ena sidan glädje över alla positiva kommentarer, å andra sidan ifrågasättande om vi verkligen är på rätt spår, och detta blandat med massa nya idéer för att utveckla serien och andra saker runt omkring (ja vi har en hel del hel idéer på lager, mer eller mindre färdigtänkta). Att vara en del av Yoga World och denna fina gemenskap är såklart en milstolpe och just nu är känslan att vi är på rätt väg.

Vi som ger liv åt frontfiguren Liv och hennes familj är Nellie som är yogalärare och den som skriver alla texter, samt Marie som är yogautövare och den som illustrerar alla bilder. Vi är två föräldrar mitt i småbarnsåren som gillar yoga och ur denna gemensamma nämnare började skapandet av Mitt yogaliv i december 2015.

Nellie-Rolf_Marie-Ledendal

Med denna yogaserie vill vi visa en sida av yogan som är livfull och okomplicerad, i ett liv med små barn, någon form av karriär, nyttig matlagning från grunden (för en väl inte servera färdigköpta köttbullar), vänner, som är minst likna upptagna som en själv, städning- med eller utan hjälp av städfirma… ja listan kan göras lång. Med allt detta på agendan är det inte helt lätt att få till långa yogapass flera gånger i veckan. Därför myntade vi uttrycket “yoga där du står”, för att understyrka att du kan yoga nästan var som helst när tillfälle ges och att lite yoga här och där under en dag också räknas.

Hur ser en yogadag ut i ditt liv? Vad gör du för att få mer plats för yoga i ditt liv?

Tags : yogaserie

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.