Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Yogainspiratörer

Min bästa vän Klara

vänner

Hej hej hallå! Låt mig presentera min vän Klara. Det var hon som lurade med mig på yoga första gången och det är tack vare henne som jag idag är mer eller mindre yogi… en mer ihärdig människa får en leta efter. Klara har varit min stöttepelare och tolk när jag känt mig som den fula obildade ankungen i yogasalen. Det var bolster, drishti, hundar och krigare… och för mig var det som att de talade i tungor, jag förstod verkligen ingenting och ville helst av allt fly fältet. Det satte Klara stopp för, det kallar jag äkta vänskap; att våga utmana och vara lite obekväm, för att hjälpa sin vän växa och utvecklas. Att var den som lyssnar och ser förbi skitsnacket som du intalar dig själv, och den som säger sanningen när den verkligen behöver sägas. Klara godkände inte någon av mina undanflykter till att inte fortsätta yoga efter den där första gången. Hon tryckte därmed kärleksfullt på några av mina mest ömma punkter för att och göra mig medveten om dem… och det är jag henne evigt tacksam för.

För mig handlar vänskap om kärlek och respekt, precis som alla andra nära relationer. Jag vill ha vänner som jag kan prata med om allt; både roliga och svåra saker. Jag vill ha vänner som hejjar på mig i både med- och motgång, som glada för min skull när det går bra, och som stöttar mig är det kör ihop sig. De flesta jag känner har många olika typer av vänner som alla fyller ett syfte i livet. Det kan vara barndomsvänner som du inte har så mycket gemensamt med idag men som du delar hela din uppväxt-historia med, eller tjejgänget som du hängt med under gymnasiet och fortfarande håller ihop med men träffar mer och mer sällan, eller pluggkompisarna som du har kvar för att ni jobbar i ungefär samma bransch och kan prata jobbsaker med som ingen annan av dina kompisar riktigt förstår. Och så har vi alla nya vänner du träffar; i föräldragruppen, på förskolan, i yogasalen, på drejningskursen, i löpgruppen etc. Bland dessa brukar det finnas ett par guldkorn som du lär känna bättre med åren, och som blir till nära vänner, oftast när ni råkar vara i en liknande situation eller kan lära av varandras erfarenheter. Klara har kommit att bli min BFF (best friend forever). Vem är din?

SparaSpara

SparaSpara

Tags : vänskap
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar