Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Familjeliv

Tack Moder jord!

Hej där! Tänk att det snart är mitten av augusti och blåbären i skogen har redan både hunnit mogna och blivit plockade sedan flera veckor tillbaka… ja i alla fall här nere i södern, och inte är det för att det varit ovanligt varmt, det är en sak som är säker. Nu väntar vi in hösthallonen istället och hoppas på rikligt med bär på den fronten istället. Bär och att ha en trädgård kan vara något av det bästa jag vet med sommaren. Lyckan när en kan plocka de första jordgubbarna runt midsommar. Och smultronen som breder ut sig som ogräs och ger små söta bär hela sommaren. Sen kommer vinbären, sommarhallonen och krusbären, och till sist, de underbart goda hösthallonen. Vilka bär gillar du bäst?

Blåbär

Tack vare Oliver och hans odlingskompetens har vi oftast bär så det räcker och blir över i vår egen trädgård, ja förutom blåbär det som vi får gå till skogs för att plocka. Vi delar med oss friskt till både grannar och vänner, syltar lite grann och fryser också in en hel del så vi klarar oss ett tag in på vintern. Det känns verkligen lyxigt att ha så mycket nyttiga godsaker utanför dörren och det slår mig hur oerhört lyckligt lottade vi är som har så fantastiska odlingsmöjligheter i detta land. Vi har utrymme, bra jord och rent vatten. En självklarhet för oss, men knappast för alla. Ibland ä det bra att påminna sig själv om allt det där en har. Tack moder jord för allt du ger! /Liv

Tags : tacksamhet
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar