Mitt yogaliv
Yoga World
Yogainspiratörer

Malmö yogafestival

Hejsan! Liv här. Vet du vad, Malmö har fått en yogafestival, av och med stadens yogastudios och Malmö stad. Det blir en tre-dagars-festival, nere på Ribban precis vid havet, och allt är helt gratis! Ja, du läste rätt, du kan yoga från morgon till kväll i tre dagar utan att betala en enda krona. Tack Malmö!

Malmö yogafestival

Det här med yogafestivaler har ju blivit väldigt populärt och äntligen ska jag bli av med festivaloskulden i yogasammanhang. Min bild av festivaler hittills är mer åt Hultsfredshållet; med tonårsfylla på en lerig camping där skorna blir stulna om en lämnar dem utanför tältet. Jag antar och hoppas att en yogafestival är betydligt mer hederlig och stillsam.

Malmö yogafestival är för alla; nybörjare, inbitna, gammal, ung, stel och stressad eller böjlig och lugn. Den vänder sig både till yogafansen som söker en högre insikt och till ovana utövare som vill prova på yoga och lära sig enklare övningar. Det blir yogaklasser med både internationella och lokala lärare varvat med föreläsningar, prova på, sagoyoga och SUP-yoga. Det är kanske nu jag ska våga mig på att testa den där yoga på vattnet?

Jag och Klara ska självklart gå, och jag kommer ta tillfället i akt och testa någon ny form av yoga. Jag vill också ta med mig Oliver på någon typ av partneryoga, och Lou och Minna på sagoyoga.

Mer information om Malmös yogafestival hittar du hos Malmö stad. Hoppas vi ses!

 

Tags : Yogafestival

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.