Mitt yogaliv
Yoga World
Bakom kulissernaYogainspiratörer

Mitt yogaliv på Malmö yogafestival

Hallå, Nellie & Marie här. Om en vecka händer det grejer i Malmö, det är nämligen premiär för stadens första yogafestival! Yihoo! Det är något av ett pilotprojekt som Malmö stad dragit igång i samarbete med Yoga Kendra, en av Malmös största yogastudios. Mitt yogaliv kommer självklart finnas där, och förutom att yoga en massa så har vi tagit med oss ett rykande färskt yogaprint på yogaguden Ganesha, och den gamla godingen Namaste-printen, som vi kommer ha till försäljning på festivalen. Kan du inte komma till Malmö i helgen (vilket du verkligen borde om du har möjlighet) men är sugen på att köpa en yogaprint så går det bra att beställa här också. Vår tanke med dessa prints är att de ska pryda ditt hem och samtidigt göra yoga närvarande i vardagen, så du blir påmind om dess fantastiska effekt och därmed bli påmind om att ta dig tid att yoga.

Yogaprints_Ganesha_Namaste

Under festivalen kommer Nellie mestadels hänga på vattnet och leda SUP-yogapass. Är du sugen på att testa det eller vill veta vad som händer på festivalen i största allmänhet så hittar du yogafestivalens program här. Vi håller tummarna för en riktigt fina sensommardagar, och då är det ju mysigt att hänga på stranden oavsett. Hoppas vi ses!

SUP-yoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.