Mitt yogaliv
Yoga World
Yogainspiratörer

Malmö – vilken yogafestival!

Hej! Liv här. Jag lever fortfarande kvar i helgens underbara festivalstämning med människor som möts, yogar och sprider massor av energi och värme. Som pricken över i:et bjöd Malmö på strålande höstväder hela helgen! Det var en sån härlig blandning av massa olika typer av yoga  som jag inte hört talas om tidigare, och än mindre testat på. Det var också skönt att det inte bara var massa supervana yogis där, utan även nyfikna nybörjare och de som jag, som yogat lite grann tidigare och nu fick chansen att vidga yogavyerna och uppleva yogakulturen på ett ännu djupare plan. Min favorit under helgen var en vinyasaklass med skånska Micke, och så sagoyogan samt tillsammansyogan som både Lou och Minna ville vara med på.

Yogafestival_prana

Jag känner stor tacksamhet över att ha hittat yogan och allt den ger mig som person och människor i största allmänhet. När jag är i yogasammanhang av detta slag känner jag en ökad livskraft och får massor av energi, det som kallas prana på yogaspråk. Det blir så tydligt vad jag vill ha mer av i livet, och även vad jag vill ha mindre av. Ibland är insikterna lite jobbiga att acceptera för de flesta bryter mot normer och invanda beteende. Vilken tur att yogapraktiken även ger kraft och mod att göra det som krävs för att en förändring ska bli verklighet. Vad får prana att flöda i ditt liv? /Liv

 

 

Tags : Yogafestival

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.