Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Fortsätt skörda

Hej! Oliver här. Hur har du det såhär på höstkvisten? Här är det full rulle med förskola, jobb och olika aktiviteter. Tyvärr innebär det att alla grödor vi vårdat ömt under hela sommaren får alldeles för lite uppmärksamhet. Det är som att i samma stund som semestern är slut är även odlingssäsongen över, och det stämmer verkligen inte. Det är ju under sensommaren och den tidiga hösten som det finns som mest att skörda. Morötterna, broccolin, fänkålen, squashen, tomaterna… har det varit rätt segt med under denna blöta, kalla och solfattiga sommar. Och nu när de äntligen blivit skördeklara har de redan glömts bort. Nej, nu är det dags att hålla bättre koll på var krukor och odlingsbäddar har att erbjuda. Bara för att sommaren och semestern är slut finns ju trädgårdar och balkonger fortfarande kvar och de som odlats under sommaren förtjänar faktiskt ett värdigt slut.

Skördefest

Så till helgen är det dags att ställa till med en riktig skördefest! Vi bjuder in grannar, vänner och bekanta att ta med sina bortglömda frukter, bär och grönsaker och så lagar vi god mat på allt samman. Vilken fest det kommer bli. Trevlig skördehelg! /Oliver

Tags : odling

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.