Mitt yogaliv
Yoga World
YogaLiv

Mitt yogaaltare

Hej hopp! Liv här. Har du något speciellt ställe där hemma där du brukar yoga, typ som ett ”yogaaltare” eller liknande? Just ordet altare har jag lite svårt för, förmodligen för att jag kopplar ihop det med religion som jag generellt ställer mig lite frågande till. Jag inte har inte någon traditionell religiös tro på någon Gud eller så, om det är något jag ser som min religion så är det yoga. När jag slår upp ordet altare får jag fram att det betyder “en plats för religiösa handlingar”, så när jag tänker efter, om nu yogan är min religion så är det ju inte så tokigt med ett altare för yoga. Min yogaplats här hemma, även kallad ”min acceptans-plats”, är dock varken fylld med Buddha-figurer eller rökelser, bara ett fint ljus och ett foto på min mamma, ja förutom olika legobyggen och kreationer i modellera som hamnar där titt som tätt.

Yogaaltare

Jag tycker det är väldigt härligt att ha en specifik plats jag kan gå till när jag ska yoga här hemma, en plats som gör att jag ger min yogapraktik det fokus den förtjänar. Faktum är att hemmapraktiken blir av oftare sedan jag skaffade mig en yogaplats, ett yogaaltare, förmodligen för att det gör yogan ständigt närvarande här hemma. Har du något yogaställe hemma hos dig? Hur ser det ut? /Liv

SparaSpara

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.