Mitt yogaliv
Yoga World
Yoga där du stårYogaLiv

Jobbyoga – andas

Hejsan! Kontors-Liv här. Jag har funderat på hur jag kan använda det jag lär mig under yogapasset även i vanliga livet, till exempel på kontoret. Nu har jag slutat klura och kommit fram till att det egentligen är ganska enkelt, det handlar bara om att stanna upp, känna, notera.

Andas medvetet

Tips nummer 1 – andas djupt och medvetet

När det gäller hälsa finns det inte många quick fixes, men det finns en. Andas. Djupt. Medvetet. Javisst, så enkelt är det. Efter så lite som 30 sekunder djupa och lugna andetag har stressnivåerna minskat och  energin ökat vilket gör att du återfår fokus och att hjärnan funkar mer optimalt igen.

Att andas gör vi ju hela tiden, överallt. Det behövs alltså varken en yogamatta eller yogatights även om just ett par bekväma yogatights gör det mesta i livet härligare. Så vart du är är och vad du än gör, stanna upp en liten stund och ta ett par djupa andetag. Det kan vara minst lika energigivande som en kopp kaffe.

Imorgon kommer fler tips hur du kan yoga på jobbet! /Liv

SparaSpara

SparaSpara

Tags : vardagsyoga

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.