Mitt yogaliv
Yoga World
Bakom kulissernaYogagrejer

Prints kommer lastade till Allt för hälsan mässan

Hejsan! Nellie här. Jag har just bäddat ner mig i en sovvagn som ska ta mig till Stockholm och Allt för hälsan-mässan där jag ska hänga med Sara i Yoga World-montern. Med mig har jag en resväska fullpackad med rykande färska yogaprints, nu äen i ett mindre format (A6). Marie har återigen överträffat sig själv och tecknat superfina illustrationer av fler gudar som flyttat in med Ganesha i Oh my God-kollektionen.

Vishnu-Lakshmi-Hanuman-Ganesha

Är du i Stockholm i helgen så ta dig ut till mässan och hälsa på vet ja. Vi har lanseringspriser på alla prints, både de nya och gamla motiven. Har du inte vägarna förbi mässan så gäller självklart samma priser när du beställer online på mittyogaliv.se

Hoppas vi ses! /Nellie

SparaSpara

Tags : Yogaprints

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.