Mitt yogaliv
Yoga World
Yogagrejer

Yoga i vardagen

Hej! Nu är det inte långt kvar till dagen då mannen med den röda mössan kommer på besök med sin stora säck med julklappar till barn (och vuxna) som tindrar förväntansfullt med ögonen. Eller, som här hemma, skeptiskt betraktar den konstiga gubben med stor skägg på behörigt avstånd. Nu om något behöver jag yoga i vardagen. När alla deadlines ska hållas, när det är trängsel vart en än går och när godisskålarna på kontoret lockar med färgglada papper vart man än vänder sig. Ändå händer ofta att jag “glömmer bort” att yoga innan det är hög tid att möta John Blund…

Yogaprints

Tänk om jag kunde bli påmind på något sätt här hemma om att ta mig tid för yoga. Kanske med en snygg poster eller nåt som dessutom är snygg att ha på väggen och säkert gör mig riktigt trendig i heminredning. Ja tänk om det fanns något sådant…!?

Vishnu-Lakshmi-Hanuman-Ganesha

Nu är det sista chansen att beställa en yogaposter som kan pryda din vägg där hemma eller hos en vän som du vet behöver en påminnelse om att ta sig tid yoga i vardagen. Här kan du beställa ditt favoritmotiv. 

Ta det lugnt i julrushen! /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.