Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Julledighet, fröjd eller inte?

Hej mitt i julhelgen! Här hemma blir det en mängd olika aktiviteter med  blandad förnöjsamhet hos barn och vuxna. Det är verkligen inte lätt att hitta en balans som funkar så att alla får tid för det den vill göra.  Som förälder till mindre barn innebär ledighet från jobbet inte nödvändigtvis återhämtning och “semester”. Visst är det härligt att umgås och vara hemma tillsammans, men det innebär också en väldig massa tjat om mat, påklädning, undanplockning… och olika önskningar om olika aktiviteter (just olika är det som ställer till det). Under ledigheten blir det alltså ännu viktigare att se till att skapa sig en stund för återhämtning, i tystnad, gärna i dagsljus. En stund där du låter andetaget fylla upp dig med kraft och energi och släppa på allt som du inte kan styra över. En stund där du övar på att bara vara, utan krav och utan måsten. Bara andas. God fortsättning på julhelgen. /Liv

Andas

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.