Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Yoga där du står

Gott nytt år 2018!

Det är dags att vända blad, att avsluta året som gått och starta ett nytt. Det är något magiskt med nystart. Det magiska i det hela brukar vara att det är en tid för reflektion, en tid då vi tillåter oss att fundera på vad vi tycker funkar, och inte funkar lika bra, i vardagar, i livet. Det är en tid då drömmar får ta mer plats och vi lägger fokus på möjligheter även när vi är mitt i vardagens utmaningar.

Nytt år 2018

Hur avslutar du året och startar det nya? Har du någon nystartsrutin du gillar som du kan tipsa om? Jag tänker mig en kväll med ett stort tomt blad som jag fyller med drömmar och planer… /Liv

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar