Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Nya rutiner

Hej, och god fortsättning på det nya året! Hur har året börjat? Fullt av energi, inspiration och löften att hålla? Eller har det kanske varit ett mer trögstartat år? Här hemma har vi försökt oss på skapa nya rutiner. Det går sådär. Vi vuxna är helt på det klara hur det ska gå till, men barnen är inte lika förändringsbenägna. Så vi tar det i mindre etapper och fokuserar på små små steg i den nya riktningen.

Godnattsaga

Våra nya rutinerna är egentligen inte nya, de har bara blivit borttappade eller övergivna av de trötta föräldrarna. Innan sommaren kommer kanske vi kan ha kommit på banan…? Då ser det ut så här:

Vi läser saga på kvällen innan läggdags (istället för att kolla på program på Barnkanalen)
Barnen somnar själva i sängen (men mamma/pappa kvar i rummet)

Det är ju trots allt de vardagliga sakerna vi gör som har absolut störst inverkan på vårt liv. Det vi gör dag ut och dag in är alltså det vi borde lägga fokus på, ändå är det oftast de där speciella sakerna som får mest uppmärksamhet. Så istället för att fokusera på att röra på oss lite varje dag så kör vi ett specifikt löpprogram för att springa  milen under timmen, eller vad det nu kan vara. Jag vill slå ett slag för rutinerna i vardagen. Om du lägger din energi på dem och skapar en vardag som gynnar dig, din hälsa och ditt välmående, så har du sannolikt energi över även till den där löpträningen.

Vad har du för rutiner du vill ändra på? /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.