Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Vad unnar du dig?

Hejsan! Liv här på självaste Fettisdagen. Äter du någon semla idag? Eller har du redan förätit dig på dem (om det nu är möjligt)? Hemma hos oss blir det semmelfest efter kvällsmaten, och det är förmodligen en av få semlor jag äter detta året. Om jag bara ska äta en eller ett fåtal semlor per år, varför inte göra det idag? Egentligen gillar jag bästa att göra egna semlor, men det har jag inte riktigt lust att lägga tid på just idag så det får bli en köpe-variant… det blir säkert got det med.

Semla_fettisdagenDet är intressant det här med att “unna” sig godsaker. Är det verklgien att unna sig? Eller är det att äta bra mat resten av dagarna som är att unna sig? Jag njuter av god mat i princip varje dag. Vi unnar oss att köpa, laga och äta mat som i största möjliga mån är lagad från grunden, på bra råvaror som helst är ekologiska. Vi unnar oss att lägga tid på att prova nya vegetariska recept för att öka antalet vegorätter till vår matrepertoar, både för vår egen hälsas skull men också för att bidra till miljön och minska negativ inverkan på planeten.

Hur unnar du dig? /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.