Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Vinteräventyr

Hej! Solen strålar här i södern, det ligger ett tunt lager snö på marken och luften är sådär härligt kall och krispig. Egentligen hade jag helst velat vara på någon skidort och åkt ut på längdskidorna med varm choklad och äggmackor i ryggsäcken, eller swishat ner för fjällbackar och stanna på en solig plats i backen för fika när benen känns trötta, men här fattas både backar och tillräckligt med snö för ett sådant äventyr. Men äggmackor och varm choklad kan vi fixa så vi packar ryggsäcken för en vandring i skogen istället.

Ryggsäck

Det är verkligen härligt att var utomhus, speciellt när solen strålar och ljuset från snön nästan sticker i ögonen. Och även om en skogsvandring inte går av för hackor så längtar jag lite i smyg tills hela familjen är mogen att åka utför på sydligare breddgrader.

Vad gör du en solig vinterdag? /Liv

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.