Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Snödusch och sällskapsspel

Hejsan! Liv här. Det har varit riktigt kallt ett tag och ljuvligt soligt vinterväder, så det har blivit ett och annat vinteräventyr. Och nu har det vräkt ner snö, ja i alla fall för att vara i Skåne, och som för de allra flesta barnfamiljer innebär det att pulkor, Snow racer och stjärtlappar rotas fram långt inne i förråden. Det är skratt och stoj i backen, tills den oundvikliga snöduschen inträffar så hela ansiktet täcks av snö och gör en minst sagt rosig om kinderna. Där någon stans brukar det vara läge på att flytta in det roliga och ägna restan av kvällen åt inomhusaktiviteter.

sällskapsspel

På tal om aktiviteter inomhus så har vi nått något av en milstolpe i vår familj. Vi kan spela sällskapsspel och lägga pussel hela familjen tillsammans. Ok, det funkar inte alltid helt smärtfritt och det är ofta någon som protesterar mot val av spel/färg på spelbricka/vem som ska börja etc. men bortsett från det så är det riktigt kul. Alla perioder med barn har sin charm, och samtidigt sina utmaningar, och även om det kan vara hemskt frustrerande så är det också väldigt kul när det funkar att göra saker allihop tillsammans. Att se den lilla loppan vinna i memory helt på egen hand eller förlora utan en endaste sur min är verkligen härligt. Eller som när det stora yrvädret håller stenkoll på reglerna och klurar på vilken taktik hon ska ha för att kunna vinna spelet.

Vad gör du dessa snöiga vinterdagar? /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.