Mitt yogaliv
Yoga World
Yoga där du står

Rättigheter

Hej! Liv här. Internationella kvinnodagen, en viktig dag att uppmärksamma, speciellt med allt som har uppdagats sedan #metoo svepte över världen och visade på den skeva maktbalansen som råder gällande män och kvinnors rättigheter. Rättighet till sin kropp. Rättighet att uttrycka sig på lika villkor. Rättighet och stå upp för den man är. Rättighet att bli tagen på allvar. Rättighet att bli behandla med värdighet och respekt. . .  ja listan kan göras lång. Samma rättigheter för alla, oavsett kön, hudfärg, skostorlek, sexualitet etc.

Det handlar alltså egentligen inte bara om oss kvinnor, men idag är det kvinnornas dag. En dag som idag visar att det är nya tider. Att gamla strukturer krackelerar och vi kliver fram och står upp för varandra, och för oss själva. Inte som kvinnor, som människor.

kvinnodagen

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.