Mitt yogaliv
Yoga World
YogaLiv

Svävande drömmar

Hej! Liv här igen. Hur har du det med drömmar? Tillåter du dig själv att drömma stort och be om mer av det du älskar? Eller känner du dig girig och otacksam när du vill ha mer och mer…?

Jag har märkt att ju mer jag yogar ju mer uppskattar jag det jag har, samtidigt som jag också vågar drömma mer och större. Ju mer jag fantiserar om hur livet skulle kunna vara ännu härligare, ju mer kraft och inspiration får jag att ta livet i den riktningen.

Ibland svävar drömmarna och fantasierna iväg så högt att jag nästan blir höjdrädd och lätt skakig i hela kroppen. Det är säkert för svårt. Tänk om det inte går? Men det är bara rädsla och den är till för att övervinnas. Faktum är att om det inte känns lite läskigt att följa dina drömmar så är det kanske så att du håller tillbaka. Så öppna alla spärrar och släpp loss fantasin, och se vart drömmarna tar dig då?

Uppblåst

Men kan en drömma FÖR stort? Nej, det verkar inte så. Drömmar är nödvändiga för att vi ska trivas med tillvaron och motiveras att prova nya saker så vi utvecklas. Ju större drömmar desto mer motivation och utveckling.

Vad drömmer du om? /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.