Mitt yogaliv
Yoga World
Okategoriserade

Vårstädning

Hejsan! Våren har kämpa på ett bra tag nu och jag vet inte hur många gånger jag tänkt (och sagt) att NU är våren här! Jag håller tummarna att det stämmer denna gång och att jag inte behöver rafsa fram vinterjackan från vinterförrådet fler gånger. Idag ska jag i alla fall njuta av solen och värmen. Egentligen hade vi behövt jaga övergödda dammråttor och sanera ytor från barnkladdiga fingrar, men det få faktiskt vänta. De finns ju  högst sannolikt kvar till en annan mindre härligt solig dag.

Vårstädning

Apropå städning så har jag de senaste veckorna haft tema vårstädning när jag har yogat, och på Valborgsmässoafton gick jag all-in och brände upp resterna från vintern. Allt som var torrt och livlöst brann så det sprakade, och lämnade en skönt värmande glöd efter sig. I askan av elden har jag nu massor av näring att ta med mig in i våren och sommaren. Det finns plats för nytt liv, nya mönster, nya tankebanor, ja nya möjligheter helt enkelt.

Hur rensar du inför våren? /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.