Mitt yogaliv
Yoga World
Yogagrejer

Stå stadigt på väggen

Hej! Nellie och Marie här, vi som skapar Liv och yogaserien Mitt yogaliv. Vi är två kreativa själar som är mästare på att komma på nya idéer och kan sväva iväg rätt kraftigt när vi sitter tillsammans och jobbar, vilket tyvärr inte sker allt för ofta. Eller är det tur, för annars hade vi kanske inte lyckats att ro en enda av alla idéer i hamn. Det är en härlig känsla att vara i den kreativa processen, och lika frustrerande att inte riktigt kunna förverkliga mer än en bråkdel av alla (fantastiska) idéer vi bollar fram.

En av våra bättre idéer som vi desutom lyckats konkretisera handlade om att ge huvudkaraktären Liv en egen printkollektion där hon (och därmed vi, Nellie och Marie) får möjligheten att skapa något fint som har en naturlig plats i hemmet och finns där för att påminna om yoga och den kraft som yogan ger. Resultatet blev printkolletionen Stå stadigt. 🙂

Yogaprints - stå stadigt

Eftersom vi har massor av nya idéer som vi är sugna på att utforska och utveckla så behöver vi skapa utrymme på lagret och därför har printsen just fått ett nytt lägre pris!

STOR storlek A4
Nytt lägre pris: 149 kr/st

LITEN storlek A6
Nytt lägre pris: 25 kr/st

Är du sugen på att haffa ett eget ex eller ge bort ett i present så hittar du allt om hur du beställer printsen här. Välkommen med din beställning! /Nellie & Marie

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.