Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Ledighet och sommarlov

Hejsan! Liv här. Vilken sommar vi har. Sol och värme så det både räcker och blir över! Här blir det blir väldigt mycket badande (till barnens stora glädje) men inte alls lika mycket aktivitet som jag kanske hoppats på. För vem vill, eller orkar för den delen, dammsuga, rensa garderoben, eller måla om trappan i denna (härliga?) sommarvärme? Det är lustigt med hur olika en semester kan se ut, speciellt beroende på om en har barn eller ej… Visst är det underbart att umgås och göra olika utflykter tillsammans, men det är också krävande att aktivera sommarlovs-stinna barn som är vana vid att vara omgivna med andra barn som också vill leka större delan av dagen. Rutinerna är dessutom ett minne blott och inte verkar det vara något barn som är intresserad av att ta sovmorgon, även om läggning sker långt efter det normala. Semester, ja det kan vara både underbart skönt och samtidigt minst sagt utmanande.

Vad tycker du är det bästa med att vara ledig från jobbet? /Liv

Förskola

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.