Mitt yogaliv
Yoga World
OkategoriseradeYogaLiv

Yogaböcker

Hejsan! Nu när höstmörkret faller på tycker jag det är supermysigt att krypa upp i soffan och läsa en bra bok, eller i alla fall några sidor i en bok, innan ögonlocken blir för tunga och boken trillar ur handen. För i ärlighetens namn är det oftast precis det som händer. Men trots det måste jag ändå säga att hösten är den bästa tiden för läsning. Många pratar om alla böcker de läst under semestern, men helt ärligt, hur härligt är det att ligga i en obekväm position och kisa mot solen? Och när skulle jag förresten ha gjort det? En hade ju fullt upp med att hålla koll på badgalningarna till barn som lekte både ubåt och delfin, samtidigt.

Boktips

Nej, tacka vet jag hösten. Jag har riktat in mig på en serie av böcker av Mikael Bergstrand med det underbara namnet “Göran och Yogi” . Det är skönlitterärt och yogalitteratur i ett och jag har precis börjat på den första delen som heter “Dehlis vackraste händer”. Hittills verkar den mycket lovande.

Vilka böcker läser du i höst? /Liv

Tags : yogaböcker

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.