Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

En ny era

Hej vänner, Liv här.

2019 blir ett spännande år. Jag och Oliver har konstaterat att det viktigaste vi har är varandra, och att vi vill ägna ännu mer tid tillsammans med familjen. Vi längtar efter äventyr, att upptäcka nya platser, lära känna nya människor, och se nya delar av vårt vackra land. Därför börjar vi året med att åka norrut, till vintern och snön (hejdå skånsk vinter) och vi vet faktiskt inte när (och om) vi kommer tillbaka till Skåne igen. Vi har funderat på och drömt om detta under väldigt lång tid och känner att nu är tiden mogen att gå från känsla och tanke till ACTION.

Liv_Mitt yogaliv
Det är med viss tyngd i hjärtat som jag meddelar att ni fina läsare här tyvärr inte kommer bjudas med på denna resa. Men, Mitt yogaliv lever fortfarande kvar om än i något annan tappning, och du får väldigt gärna följa oss på www.mittyogaliv.se och på Instagram på mittyogaliv.

Jag önskar dig ett fantastiskt år och hoppas att 2019 ger massor av glädje och kärlek! /Liv med familj

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.