Mitt yogaliv
Yoga World

Om oss

Mitt_yogaliv

Mitt_yogalivHej! Liv här. Välkommen till Mitt yogaliv! Här får du följa med mig och min familj i vårt vardagsliv och ta del av våra tankar om yoga, föräldraskap och livet i största allmänhet. Jag yogar för att komma ner i varv så jag kan hantera den ibland ganska stökiga vardagen på ett bättre sätt. För det mesta yogar jag hemma när barnen har somnat och lugnet äntligen lagt sig, men det händer även att jag går på yoga live, antingen på något på gym eller en yogastudio.

Nellie-Rolf_Marie-Ledendal_Mitt-yogaliv

Vi som skapar Liv och de andra fiktiva karaktärerna i Mitt yogaliv är Nellie och Marie. Vi vill visa en sida av yogan som är opretentiöst, att yoga inte behöver vara så seriöst, det kan vara lättsamt och kul också. Därför blev det en yogaserie, med både humor och eftertanke. Genom vårt budskap “spänn av och yoga där du står” vill vi poängtera att du kan yoga var som helst, när som helst, på ditt sätt. Kom ihåg det.

Jag Nellie Rolf är yogalärare och kommunikatör. Jag gillar att vara ute i naturen och ser en skogspromenad minst lika avkopplande som ett yogapass. Jag driver företaget Min vardagshälsa där jag leder yogapass i Södra Sandby och Flyinge utanför Lund. Personligen yogar jag för att stilla virrvarret av tankar i huvudet och för att ge utrymme för återhämtning och reflektion.

Jag Marie Ledendal är illustratör, yogautövare och textildesigner. Jag driver två företag; House of Helmi där jag frilansar som illustratör och Marie Ledendal i vilket jag jobbar som textilformgivare. För mig handlar yogan om att skapa livskvalitet med avkoppling, egen-tid och ökad vighet och styrka.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.