Mitt yogaliv
Yoga World
Spänn av

Släpp loss

Hejsan! Våren är (äntligen) här och med den solen och mer energi. Tack och lov! För det är även maxat på både jobb- och aktivitetsfronten. Plötsligt är det inte bara tvätthögar, leksaker och måltider som ska hanteras. Nu finns det också en hel trädgård som har vaknat och suktar efter omsorg.

Men en sak i taget. Det gäller att skaffa sig distans och perspektiv på alla måsten. Är det verkligen så viktigt att med välfyllda garderober och lagad nyttig mat från grunden varje dag? Nä. Släpp loss lite på förställningar om vad som måste göras och gå lite mer på feeling istället. Är det en fin dag, ta hand om det mest akuta i trädgården. Är det trist väder en dag, bestig tvättberget och börja beta av det maskin för maskin.

När vardagssysslorna väl börjat koma in i rullorna igen kännas det lite lättare att sväva ut och välja riktning för framtiden. Vad vill du ge dig själv mer av  under 2018? Kram /Liv

Tags : vardagsyoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.