Mitt yogaliv
Yoga World
Bakom kulisserna

Mot nya mål

Hej! Nellie och Marie här, vi som ligger bakom Mitt yogaliv.

Ja, det är slutet av en era, en riktigt kul och utvecklande sådan. Efter 3 år har Liv & Co delat med sig av sina tankar och erfarenheter, men nu är det dags för en ny riktning och nya mål. Mitt yogaliv kommer under detta året fokusera på att skapa böcker om yoga, något vi velat göra ända sedan det hela började. Vi har lärt oss massor på vägen och är väldigt tacksamma för att ha varit en del av Yoga World och fått chansen att prata med er läsare här på bloggen.

Nellie Rolf_Marie Ledendal
Mer om vad som sker för Mitt yogaliv kan du som vanligt läsa och följa på Instagram på mittyogaliv. Du kan även hitta oss på www.mittyogaliv.se

Vill du följa oss, Nellie och Marie, och våra framtida äventyr, tillsammans såväl som i andra projekt, så hittar du oss också här:

Nellie Rolf
www.nellierolf.se
Instagram:  nellierolf

Marie Ledendal
www.marieledendal.se
Instagram: marieledendal

Gott Nytt År och hoppas vi hörs även i framtiden! /Nellie & Marie

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.