Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Glad midsommar!

Hallå där! Glad midsommar! Är alla festförberedelser under kontroll… om du nu har någon fest planerad? Jag kom på mig själv med att springa runt och som om det redan var dans runt midsommarstången, fast utan musik och utan krans i håret. Det är ju så lätt att stressa upp sig helt i onödan, och inget går ju snabbare att göra när huvudet är fyllt till bredden av saker som ska fixas. Tvärt om. Nu ska jag skriva en lista med det som är kvar att ordna och ta en promenad för att coola ner mig lite. Kanske hittar jag några fina blommor på vägen, annars får den bli en krans på vildvuxen oregano från vårt friväxande ogräshörn i trädgården. Det funkade förra året, så det är redan beprövat.

Midsommardans

Vi önskar er en riktigt härlig midsommar afton! /Liv med familj

Tags : stress

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.