Mitt yogaliv
Yoga World

Hej! Sommarkänslan fortsätter lysa med sin frånvaro här i Skåne och nu börjar det nästan bli lite deppigt. Tänk om semestern regnar förbi helt och hållet? Ja tänk om den gör det. Vilken katastrof! Eller? Visst är det underbart med ljumma sommarkvällar som tillåter grillat till kvällsmat, med ett glas rosé, i goda vänners lag. Och ja, vi nordbor behöver verkligen ladda upp med D-vitamindepåerna. Men det är ju bara väder.

Det finns ockå så otroligt mycket fantastiskt att fokusera på och vara tacksam över; Vi har till exempel flera veckors semester, många fler än de flesta andra länder. Vi har en otroligt vacker natur som är tillgänglig för alla, året runt, även när det regnar. Vi har ett varmt hus med mjuka sängar och en kyl full av mat som trots regn och oväder håller oss varma och mätta. Ja, du förstår, listan kan göras hur lång som helst. Det handlar om vart du väljer att lägga ditt fokus. På det du har, eller det du inte har. Självklart kan en önska sig vackert väder, men om det inte blir så, så är det ju inte mycket att göra åt saken. Om inte idel praktik av solhälsningar funkar vill säga.

Namaste Tacksamhet

Jag tränar på att vara nöjd med hur allt är precis just nu, alltså verkligen nöjd, på riktigt, även om vädret och livet inte är perfekt. Att vara nöjd med det jag har, och inte har, med det jag gör, och inte gör, med den jag är, och inte är. I år har jag bestämt mig för att verkligen njuta av ledig tid med familj och vänner, oavsett väder, och vara tacksam för allt det fina vi har tillsammans. Glad sommar! /Liv

ps. bilden finns att beställa som poster på mittyogaliv.se

Tags : semester

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.