Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Familjeliv

Organisera mera

Hejsan! Liv här. Nu, ett par veckor in efter semestern, börjar jag så smått komma in i vardagsrutinerna igen även om det fortfarande går rätt trögt att komma iväg till jobb och förskola och komma ihåg vilka dagar det ska packas med mellis, badkläder etc Jag behöver rutinerna för att skapa en mer strukturerad vardag förskola, jobb och olika kvällsaktiviteter flyter på så friktionsfritt som möjligt. Och så har hösten börjat ge sig till känna och jag har både långbyxor och stumpor på när jag kör till jobbet i tidig morgondimma och trädens grönska tar en sista suck längs grusvägen på lunchpromenaden.

Något som tyvärr har varken struktur eller höstanpassning är min handväska, med sommarminnen som solkräm, plåster och söndriga snäckskal. Jag har alldeles för många saker “som kan var bra att ha” i den där väskan och dessutom är den precis lika praktisk och överskådlig som en ICA- kasse. Det blir ett himla rafsande djupt ner i det som ser ut som en mörk grotta. Det borde finnas upplysta handväskor, alltså upplyst som i att det finns någon form av ljus inuti väskan. Visst borde det funka att göra ett ”väsklyse” med LED. Vem vill utveckla den affärsidén? Jag köper väskan.

Väska_vardagsrutiner

I alla fall, när jag står där utanför kontoret i gryningen (det känns i alla fall som att det är så tidigt) och rafsar igenom min väska a la ICA-kasse så flyger både våtservetter, nappar och glasspapper upp innan jag får tag i passerkortet. Det är nog dags att städa ut sommaren och låta hösten bli den nystart jag behöver. Organiserad vardag here I come!

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar