Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Mitt yogaliv
Yoga World
Spänn av

Mysiga saker med hösten

Höst_kofta

Hejsan! Vilka härliga höstdagar vi har. Luften är sådär sval och härligt krispig och solen värmer underbart skönt. Idag har jag till och med lunchyogat i trädgården, iklädd bara linne, hur underbart är inte det i mitten av oktober?!? Ikväll när mörkret faller (vilket det för övrigt gör väldigt snabbt nu) är det soffmys som gäller. Då drar vi fram filtar, tänder ljus, och kryper upp tätt ihop i soffan, visserligen framför TVn, men det är ju ändå fredag. Helgen blir desto mer aktiv då vi planerar utflykt till eldröda skogar med matsäck och kaffetermos i sann skogsmulleanda. Och så blir det nog höströjning i trädgården och kanske en tur till byggvarubutiken, om tiden och orken räcker så långt, det får vi se.

Mina favoriter med hösten:
– Skogens fantastiska färger
– Levande ljus i mängder
– Mysiga varma kläder

Vad gillar du bäst med hösten?

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar