Mitt yogaliv
Yoga World
Yogagrejer

Hanuman, en superhjälte!

Hejsan! Nellie och Marie här. Vi är så glada att (äntligen) kunna presentera nya printmotiv i serien Oh my God, printkollektionen som ger gudarna i den indiska mytologin ett modernt och konstnärligt uttryck. Det är också underbart att det finns många fler än oss som gillar illustrationerna och som delar och sprider gudomligheterna vidare.

Hanuman

Vi  tänkte att det kan vara kul att lära känna gudafigurerna lite närmare och få kläm på vad som är så speciellt med var och en av dem. Så, låt mig presentera Hanuman. Han är lite av den indiska mytologins superhjälte. Hade det gjorts filmer om hjältar back in the days så hade han definitivt varit huvudpersonen i den indiska motsvarigheten till typ Spiderman. Hanuman är apguden  som är både stark och snabb. Han är en väldigt populär gud eftersom han sägs föra med sig både mod och styrka och så är han mycket hängiven sina vänner. Hanuman har till och med fått en egen veckodag, så när du planerar att göra något som kräver både mod och styrka, gör det på en tisdag! /Nellie & Marie

SparaSpara

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.