Mitt yogaliv
Yoga World
FamiljelivSpänn av

Livet pågår nu

Hejsan! Hur har du det? Är det mycket nu? Många bollar i luften samtidigt? Jo tack, samma här. Eller förresten, så är det kanske egentligen inte det, inte mer än vanligt i alla fall. Allt som händer, ska hända, borde hända… det är ju liksom livet, det ständigt pågående livet, det som är just nu.

Jag skulle förmodligen kunna jonglera de där bollarna runt runt runt ganska länge. Mer hur kul skulle det vara? Det skulle kännas mycket bättre att släppa några bollar och fokusera på dem som verkligen känns viktiga, just nu. För livet blir ju faktiskt inte roligare än du gör det. De bollarna du väljer att jonglera, de är ditt liv. Så om livet ska vara kul så måste du välja de roliga bollarna så ofta du kan. Visst får det kanske smita in något halvtrist hushållssyssla ibland också, men det kan vara rätt ok som omväxling. /Liv

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.