Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Semester från semestern

Hej! Vi fortsätter att bada, bada och bada i sommarvärmen, och jag har gått från att vara en havsbad-älskare till en pool-gillare. Alltså jag föredrar fortfarande att bada i havet men det finns också många fördelar med att bada i pool (och de faciliteter som finns runt omkring). Framförallt är det möjligheten att motionssimma som lockar, för jag tycker fortfarande det är läskigt att simma i hav och sjö. En helt obefogad rädsla, jag vet. Kanske övervinner jag den en vacker dag.

Stående hundNär jag motionssimmar tar jag semester från semestern och ger mig själv tid för både återhämtning och träning på samma gång. Oliver gör samma sak. Så den stora mängden baddagar på utebadet där vi bor har fört med sig lika många simdagar. Win!

Yogan är också ett bra sätt att ta en paus och vila från dagens aktiviteter och göromål under ledigheten. Tyvärr har min yogapraktik varit näst intill obefintlig denna semestern. Och jag saknar den, yogan. Så nu är det dags att sätta nya rutiner, som innefattar tid för yoga.

Hur tar du semester från semestern?

Nu börjar dock ledigheten lida mot sitt slut och det är dags att återgå till mer vardagliga rutiner. Hur det nu ska gå till? Efter denna sommaren känns hösten riktigt lockande.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.