Mitt yogaliv
Yoga World
Familjeliv

Balans i livet

Hej! Liv här. Nu är vardagen verkligen igång igen och vi börjar få ordning på rutinerna, med betoning på börjar… Det är helt klart svårt att hitta balans mellan jobb, fritid, aktiviteter (för både vuxna och barn) och ja sen är det ju det där med yoga, träning och annat som är “nyttigt”. Hur går det till? Eller gör det? Jag tror inte det. Jag vet att alla har lika många timmar på dygnet och att det bara handlar om prioritering, men ibland känns det inte så. Ibland känns det helt omöjligt att få ihop det. Livet alltså. Balansen mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning.

Flamingo_balans

Hur får du vardagen/livet att gå ihop utan att vända ut och in på dig själv? Hur hittar du balansen?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.